Illustraties

Hai! Heb je interesse in een illustratie van mijn hand? 
Heb je vragen, wil je iets overleggen? Vind ik hartstikke leuk! Neem gerust contact op via info@annemiekemaakt.nl.

Illustraties voor Lunadea


Wat is hekserij?

Een heel spannende opdracht vond ik het destijds maar ik wist ook dat dit bij mij paste. Met groeiende interesse illustreerde ik voor Lunadea in de afgelopen (10?) jaren zeven informatieboekjes over over hekserij. Al tekenend leerde ik veel over de zienswijze van Lunadea en begreep- dit past mij ontzettend. Ik  heb me altijd erg verbonden gevoeld met de cycli in de natuur en ik voel hoe alles met elkaar is verbonden.  Inmiddels is de interesse in hekserij enorm gegroeid in Nederland en is Lunadea een heel bekende heks met inmiddels ook twee serieuze boektitels op haar naam. 

Gaandeweg kwam ik er dus achter dat ik zelf misschien ook wel gewoon een heks ben! :)

Deze boekjes zijn handzame gidsen over verschillende onderwerpen in hekserij. Ze staan bomvol weetjes, tips en kleine rituelen om zelf uit te voeren. Tekst en vormgeving door Lunadea, Illustraties en font door mij. 

Regelmatig ontvang ik berichtjes van lezeressen. En soms zelfs omdat ze er van genieten de illustraties in te kleuren. Zo tof!

De boekjes zijn te koop via de webshop van Lunadea en je vindt ze hier.


Heb jij ook een illustratie opdracht voor mij? Wil je misschien samenwerken? Stuur mij een bericht, dan doen we een bakkie om kennis te maken!

© 2022 - 2024 Annemieke maakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel