Voor coaches en zorgprofessionals


Missie
De maatschappij waarin wij leven is snel aan het veranderen. Er ontstaat inzicht in de eindigheid van een systeem, of eigenlijk heel veel systemen... We mogen allemaal zakken vanuit ons hoofd, naar ons hart. Dit brengt, naast prachtige uitdagingen ook veel verdriet en onrust mee. Het is soms ronduit zwaar.
Wanneer ik mijn stenen schilder, wil ik mijzelf troost, rust, onvoorwaardelijke liefde brengen.
In mij huist een ontzettend optimistische overtuiging dat Alles Goed Komt. Maar niet vanzelf, er is werk aan de winkel. Dat de liefdevolle stenen worden opgepikt door coaches, maakt mij zo blij. Ik hou van de gedachte dat ik een klein onderdeel mag zijn in het proces. Omdat we deze professionals hard nodig hebben in het begeleiden naar een andere manier van leven!
Mijn stenen mogen werken met geweldige coaches die materiaal gebruiken om  een situatie, of systeem in kaart te brengen. Sandra Kleipas leidt zorgprofessionals op om Intern Emotioneel Begeleider te worden. 

Sandra Kleipas:
Wanneer mensen kijken gebeurt er van alles in hun hele systeem. Het systeem gaat in beweging, door de juiste materialen te gebruiken zowel in mijn persoonlijke consulten als in de opleidingen die ik geef aan social-professionals werk je voorbij de symptomen.. 

Het is niet altijd even makkelijk om het juiste materiaal te vinden, toch hebben de vele stenen van Annemieke al honderden processen in de afgelopen 7 jaar kunnen ondersteunen.

Zowel bij kinderen, jongeren als volwassenen. Het is alsof ze een soort collega’s zijn…

Ben jij een zorgprofessional en wil je graag werken met mijn stenen?
Om een mooie start te kunnen maken met een groep stenen die bij jou aansluiten overleg ik met jou welke beeldtaal en eventueel ook welke kleuren bij jou passen. Maantjes met open of gesloten ogen, engeltjes.. Jij mag aangeven welke je voorkeur hebben.
Het is niet noodzakelijk. Ik stem af op jou, op jouw bedrijf en je missie en maak speciaal voor jou een set stenen. 

Door stenen te maken die mogen werken met coaches, voel ik dat we samen aan een Nieuwe Wereld bouwen.
Dit past mij zo goed...
Voel jij dit ook?   
Bestel hier onder jouw persoonlijke set unieke stenen.
(Foto is een voorbeeld) Ik neem zo snel mogelijk contact met je op via mail en ga heel graag voor jou aan de slag.
Toch nog meer vragen of eerst even kletsen? Snap ik helemaal! Mail mij om een afspraak te maken voor een (online) gesprekje! 

Sorteer op
 • Persoonlijk afgestemde set Stenen
  Persoonlijk afgestemde set Stenen

  Deze foto is een voorbeeld.

  Ben jij een coach of zorgprofessional? En werk jij met materiaal?
  Heel graag werk ik met jou samen om een set stenen te laten ontstaan die jou mogen helpen met jouw mooie werk. In een (online)…

  € 222,00
© 2022 - 2024 Annemieke maakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel